Nieuws

100 jarig jubileum

Crescendo bestaat 19 september 2019 100 jaar en dat willen wij graag samen met u vieren. Er is een mooi programma samengesteld om een jaar lang te genieten. Hierbij de data om alvast ruimte te reserveren in uw agenda.

23 maart 2019 Maestro

Het maestro-concert is gebaseerd op het gelijknamige tv-programma ‘Maestro’. Er komen vier ‘bekende’ personen uit het dorp ons korps dirigeren, Henk Heeroma, Jan de Groot, Jort Bijstra en Kees Gorter. Deze maestro’s zullen door een professionele jury en het publiek beoordeeld worden. Naast de door deze maestro’s gedirigeerde muziekstukken, zullen we ook een aantal stukken laten horen onder leiding van onze eigen dirigent.

UITVERKOCHT!

29 juni 2019 Bierfest im Sommer

Het Bierfest im Sommer is gebaseerd op het oktoberfest. Het wordt een gezellig feest in de Oktoberfest-sfeer waarbij wij bijpassende muziek zullen spelen. Daarnaast zal DJ-Dirk voor feestmuziek zorgen.

Een echt bierfeest met bijpassende muziek, lange tafels, lederhosen, Dirndls, tiroler hoedjes en natuurlijk genoeg te drinken.

2 November 2019

De grote afsluiting van het 100 jarig bestaan van Crescendo. Een fantastisch concert in samenwerking met de toneelvereniging ‘t Ontluikende Bloempje.

Het jubileumconcert wordt het spektakel van het jaar. Bij dit concert gaan we het bestaan van de vereniging kort doornemen, dit d.m.v. toneelstukjes en muziek van 1919 tot nu. We zullen hierbij samenwerken met de toneelvereniging uit ons dorp.

2019 AH Verenigingszegels

Goed nieuws!

In 2019 gaat de Albert Heijn Oosterwolde door met de spaaractie van de Verenigingszegels (VZ-jes).

Help ons in 2019 (tijdens ons 100 jarig bestaan/ Jubileumjaar) ook weer met het sparen van de zegels.

De vz-jes zijn in te leveren bij 1 van onze leden of in de brievenbus van Bercoperweg 40.

Nieuwe website online

Sinds 14.53 uur op zaterdag 30 september 2017 is de nieuwe website van Crescendo Makkinga online.

Deze nieuwe site is voorzien van moderne technologieën om goed voorbereid te zijn op de nabije toekomst. Zo schaalt de site nu goed op alle soorten apparaten en is de site alleen nog bereikbaar via HTTPS, waardoor ook aan de veiligheid is gedacht.