Links

Kijk ook eens op onderstaande websites:De website van dorpsbelang Makkinga met veel informatie over het dorp.De website van Kunst en Coo, bij deze stichting hebben onze leden les.OBS De Stelling, de basisschool van Makkinga. We doen regelmatig gezamenlijke projecten.MOP Makkinga, de oudejaarsploeg van Makkinga met iedere 2 jaar een fantastisch tentfeest en elk jaar de traditionele autocross.


Volleybal Club Makkinga, een van de sportverenigingen in Makkinga.Sportclub Makkinga, voor voetbal en gymnastiek in Makkinga.Grietenijhûs Makkinga, de locatie waar we bijna al onze concerten in Makkinga geven.

Tevens hebben we hier al onze repetities.


Museum en Molen in Makkinga, museum voor oude gereedschappen en in de molen wordt nog gemalen en er is van alles te koop voor bakken. Ga er eens kijken!

Naast molen de Weijert en museum Oold Ark kun je begin juli genieten van een sprookjesachtige voorstelling in de openlucht. De voorstelling is gebaseerd op het sprookje van moeder de gans ‘De gelaarsde kat’. Daar is een flinke portie Makkingaaster eigenheid aan toegevoegd.

En zo wordt het een afwisselende voorstelling met humor, actie, historie en muziek. Het grootste deel is in het Nederlands. Daarnaast wordt in sommige scenes Stellingwerfs en Fries gesproken. Dat maakt ‘De Gelaarsde Kat’ tot een voorstelling voor alle leeftijden.

De voorstellingen zijn ’s middags en ’s avonds te zien op 6,7 en 8 juli 2018.